Proč právě matrace Vegas?

Společnost VEGAS je výrobcem značkových ortopedických matrací a doplňků pro zdravý spánek už od roku 1997. V současnosti společnost působí v 9 státech Evropy a Asie: Česko, Kazachstán, Litva, Maďarsko, Moldávie, Rusko, Slovensko a Ukrajina.

 

 

  • Na výrobu svých produktů využívá ty nejlepší materiály, jaké dnešní svět nabízí, od exkluzivních výrobců.
  • Tyto exkluzivní materiály a dokonalé výrobní postupy dovolují ocenit pružinová jádra matrací VEGAS Vegas až 25letou zárukou. Matrace VEGAS proto není potřeba měnit každých 5 let, díky čemuž výrazně šetříte finanční a přírodní zdroje a necháváte je pro budoucí generace.
  • VEGAS je jediný výrobce matrací působící na Slovensku, který nemusí tajit podrobné složení svých výrobků, protože si je jistý jejich kvalitou. Zákazník si umí produkty detailně porovnat, a tak přesně ví, co kupuje.
  • Díky využití nejnovější výrobní technologie, nákupu surovin přímo od výrobců bez prostředníků a díky vynikající poloze montážní linky je společnost VEGAS schopna nabídnout svoje produkty za ceny, ke kterým se dokáže přiblížit jen opravdu dokonalý výrobce.
  • Přírodní materiály jsou zárukou antibakteriálního, antialergického a hygienického prostředí během spánku. Zároveň jsou tyto materiály téměř 100% recyklovatelné, a tak koupí matrací Vegas výrazně přispíváte k ochraně našeho životního prostředí.
  • Antistatické, antibakteriální nebo dokonce hedvábné potahy přispívají ke komfortnímu, klidnému a ničím nerušenému spánku. Odzipovatelné potahy lze prát na 40°C, čímž se zlepšují hygienické vlastnosti matrace a zároveň se šetří energie během praní.
  • Matrace značky VEGAS neomezují otáčení těla během spánku a maximálně podporují odstraňování napětí všech pohybových struktur (svaly, šlachy) a páteře.
  • Odborná komise složená z nejlepších slovenských a českých odborníků ocenila společnost VEGAS už na první výstavě na Slovensku za inovativní řešení kombinace materiálů a lůžkových ploch, což je důkazem vysoké kvality produktů a odbornosti zaměstnanců firmy VEGAS. V roce 2013 byla znovu matrace model Modern 20 jako jediná matrace na výstavě nominovaná na cenu veletrhu Nábytek a bydlení v Nitře (Slovensko).
  • Minimální náklady na ortopedickou matraci značky VEGAS, kterou maximálně obohatíte svůj zdravý životní styl. Například pří výběru ortopedické matrace za 12 000 Kč je to při 10 letém používání 1 200 Kč ročně a jen 100 Kč měsíčně, které investujete do svého tak důležitého zdraví.
+420 777 642 115
Navigace